PAYETLİ PANTOLON

Cumartesi, Aralık 05, 2015

   İlk Ajda Pekkan'ın konserinde giydiği benzer bir payetli pantolon gördüğümde ben de dikmeliyim dedim. Bu pantalonu dikeli bir kaç yıl oluyor. Ancak yeniden giymek için bir fırsat olunca size de görüntüleyip modeli anlatayım istedim.
   Biliyorsunuz ki dikişseverler bu pantolonun kolay dikilebileceğini bilir. Önemli olan kalıbınıza uyarlamak. Benim  uyguladığım kalıp da 2005 Nisan ayı Burda'sında 114  nolu kalıp. Belki beni takip edenler daha önce aynı kalıptan renk renk pantolon diktiğimi bilir. Hatta o postumda model ve kalıp detaylarını daha iyi inceleyebilirsiniz. Bunun için BURAYA tıklayabilirsiniz.
   Mağazalarda çok pahalıya alacağınız bu pantolonu emin olun çok daha ucuza mal edebilirsiniz. 1.20 m uzunlukta kumaş yeterli. Kumaşın eni en az 1.40 m olmalı. Evet çoğu kumaş öyle ama payetli kumaşlarda payetlerin biraz içerden başlaması kumaşı daraltıyor. Bu yüzden kumaş alırken bunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim.




AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

7 comments

  1. Iiihhihh ,bizila degilsin Nilgun hanimcigim. Sizi cok sisko gostermis. Ve tarziniza yakismamis. Bu benim fikrim tabi:) Zevkler tartisilmaz. Ama beni biliyorsunuz yalan soyleyemem, begenmedigimi begendim diyemem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz şişkolaştık Mevlude hanimcim kış dolayısıyla ;)))

      Sil
  2. Hocam üstteki fotoğrafta tüm karizmayı siz toplamışsınız :) Pantolon çok yakışmış tabi insan manken gibi olunca ;)

    YanıtlaSil
  3. Su gibi akıyor kumaş desem, tam olarak anlatabilmiş olurmuyum bilemiyorum... Tek kelimeyle harika... Çok yakışmış.. Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  4. nefis olmuş bayıldım modeli harika bence.. krep kumaştan böyle bir şey arıyorum ben de kendime ..güle güle giy..

    YanıtlaSil
  5. Çok şık gerçekten, güle güle kullan...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar