DEKORASYON FİKİRLERİ

Perşembe, Aralık 10, 2015

Polsterbett Leonas : Yataklar & Yatak Başları DELIFE
Polsterbett Leonas DELIFE / homify
   Her zaman ev dekorasyonuna önem vermişimdir. Çünkü dekorasyon evin temeli gibidir. Bu yüzden başarılı dekorasyonlar ya da pratik ve görsel fikirler yaşam kalitenizi artırır. Dekorasyonda sıradışılık, ama bir o kadar da sadelik ve rahatlık önemli unsurlardan. 
  Dar alanlarda bile yapacağınız doğru seçimlerle hayatınızı genişletebilirsiniz. Doğru renkler, doğru eşya ve mobilyalar inanın huzurun adresi olacaktır. Aşağıdaki fotoğrafta dar bir alan nasıl da canlanmış. Sizce de öyle değil mi?

Sala : Aksesuarlar & Dekorasyon ESTUDIO TANGUMA
Sala ESTUDIO TANGUMA / homify

   Ev dekorasyonunda konsepte uygun tablo seçimleri bile o kadar büyük önem taşıyor ki, adeta duvardan fırlayan duygular ve ifadelerin dansını izliyorsunuz. Bu yüzden de ruhunuzu ve evinizi yansıtacak seçimler yapmalısınız. Renklerinizi ya soft ya da canlı renkler seçmenizi öneririm. Ama asla koyu değil. Renklerdeki açıklık ferahlığı getirir. Bırakın mobilyalardaki o koyu ceviz renklerini seçmeyi. Özellikle az güneş gören bir eviniz varsa seçimleriniz hep açık renkler olmalı.
  Stil sahibi modern dekoratif parçalar da vazgeçilmezler arasında olmalı. Aksesuar evin süsüdür. Doğru seçilmiş aksesuarlar evi inanılmaz elit gösterecektir. Asimetrik parçalarla oluşturulmuş aksesuarlar en beğendiklerim. Soyut kavramları ifade eder gibi bir anlatım sergiliyorlar bana göre. Bir sıradışı sehpa bile hem aksesuar hem de işlevsel olarak kullanılabilir. Böyle fonksiyonel parçalar evinize neşe katacaktır inanın. Bu yüzden aşağıdaki fotoğrafı sizin için seçtim. Anlatmak istediklerimi bu resim de fazlasıyla anlatıyor.

Eklektik Aksesuarlar & Dekorasyon INSIDHERLAND
INSIDHERLAND / homify

  Renk demiştik, değil mi? O zaman dekorasyonda aksesuar olarak şu renkli topları kullanabilirsiniz. Bu toplar hem modern hem de şık bir görüntü veriyor etrafa. Ayrıca evinize hafif etnik bir dokunuş yapmış olursunuz. Renkli ve modern dokunuşlar ev dekorasyonunda büyük önem taşıyor.

Multicolore : Eklektik Aksesuarlar & Dekorasyon Mosa-Louisa
Multicolore Mosa-Louisa / homify

  Gelelim mutfağa: Mutfak mobilyasında yeni trend paletten yapılmış mobilyalar. Farklı bir tasarım taşıyan bu ürünler gerçekten de beğeniyi hakediyor. Özellikle de mutfağında ya da evin diğer bölümlerinde ev dışı hayatı içeri taşıyan bir görüntü sergilemek isteyenler bu yolu seçebilir. Asıl sıradışılık bu olsa gerek. Ahşabın sıcaklığı sıradışı bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Biliyorsunuzki paletler yük taşımak için kullanılan ahşap ekipmanlar. Özellikle çok ağır yükleri taşımak için kullanıldıklarından çok sağlamlar. Artık palet deyip geçmeyin, insanlar bunu sadece yük taşımak için değil mobilyada da kullanmaya başlamış. Hatta kendin yap fikriyle de örtüşen bir tasarım işi. İnsanlar bunu dekorasyonda, mobilyada değişik amaçlarda kullanmış. Araştırdığınızda önünüze çok farklı fikirler ve tasarımlar geliyor. Bu da benim sizin için seçtiğim bir fotoğraf. Bakın nasıl da mutfakta yerini almış. Sizce de farklı değil mi? Ama siz daha fazlasını görmek isterseniz homify sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Europaletten-Küchenschrank und Hängeregal : Eklektik Aksesuarlar & Dekorasyon palettenbett.com
Europaletten-Küchenschrank und Hängeregal palettenbett.com / homify


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. o ilk resimdeki yatak hoş ama kullanışlı olur mu bilemedim..

    YanıtlaSil
  2. The first picture is stunning!
    http://olaita-blogger.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. İlginç tasarımlar . Yatak süper görünüyor ama ahşap kenarlı yatakların kullanışlı olmadığını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. Oturma odası ve yatağı sevdim. Mutfak gözümü yordu benim.
    Fikir için teşekkürler:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar