BLOGUM 1 YAŞINDA!

Cumartesi, Aralık 05, 2015


   Blogum 1 yaşında! 1 yıl 1 gün öncesine kadar blog nedir bilmezken,  yılda 303. postumu şu an yazmak üzereyim. 5 Aralık gecesidir ilk blogumu oluşturup postumu yazdığım. Bu dünya üzerinde de bir blog yazarı olacağımı hiç hayal etmemiştim.
   Bloga önce www.ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr olarak başlayan ben, sonra alan adı alarak www.nilgunozenaydin.com olarak devam ettim. Önceleri çok araştırdım, çok çalıştım; bi ara bu işi daha fazla götüremeyiceğimi düşündüm. Ama yılmadım. İyiki de yılmamışım, çünkü güzel insanlar tanıdım, ürün deneyimlerim oldu, yeni arkadaşlıklar edindim, farklı firmalar tanıdım, sponsorlar edindim, etkinliklere katıldım. Ama blogger olmak çalışkan olmak demekmiş. Çalışmazsanız bu iş gerçekten zor yürüyor. Güncel olmak çok önemli. Hitap edeceğin kitleye seslenebilmek çok önemli. Bu yüzden olsa gerek araştırmalarımda dünyada hergün yüzlerce blog açılıp çoğunun kapandığı yazıyordu.
   İnsanın bilgi verirken duygu ve düşüncelerini de katması bana çok keyifli geldi. Hobi ve iş karışımı birşey oldu blog benim için. Bu işi severek yapmak apayrı birşey zaten. Blog yazmayı çok seviyorum. Blog hayatı tam etkin bir sosyal hayat. Blogları ziyaret edip yeni şeyler, yeni tarifler, yeni fikirler öğrenmek ayrıca bana büyük keyif veriyor. Elbette bazen cansıkıcı durumlarla da karşılaşabiliyoruz. Ama dünya sadece iyilerin dünyası değil. Bu arada beni dikiş gruplarında yeni tanıyan insanların güzel yorumları beni daha da güdülendirdi. Umarım bu yolculukta hep keyif alarak hiç yılmadan devam ederim. Benim gibi blog yazan, emek veren tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
   Size bu yolculukta geçirdiğim keyifli fotoğraflardan seçtim...

Cupcake Etkinliğimiz:




Nilgün ve Demetle Her Anne Özeldir Blogger Etkinliği:

Yemek Bloggerı Gülten Abla ile buluşmamız:

18.Uçan Süpürge Kadın Film Festivali:

Sevgiyle Yaza Merhaba Blogger Etkinliğinden:


    Daha nice güzel etkinliklere... Sevgiyle kalın...

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

39 comments

  1. Blog yazmak öğrencilikte daha bi zor sanki ya da bana öyle geliyor onun için ara ara merhaba diyebiliyorum bloguma:) size ise bu yolda daha nice etkinlikli yeni arkadaslı yıllar diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok yoğunum aslında (çocuklar,öğretmenlik,dikiş,ev...) Ama bu blog iş veba gibi. Bulaştı mi birakamiyorsunuz. Ama siz gencsiniz. Çok yazacak günleriniz olur inşallah.

      Sil
  2. Bloğunuzun doğum günü kutlu olsun. 1 senede çok güzel paylaşımlarınız oldu. Geniş kitlelere hitap ettiniz. Kalitenizle, tarzınızla, farklılığınızı fark ettirdiniz. Bloğunuzdan hiç kopmadan, sürekli yayın yaptınız. Tebrik ediyorum. Bloğunuzla daha uzun yıllar, uzun yollar katetmenizi diliyorum. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda hanimcim sizi de beğenerek izliyorum ben ama bu sıra yavasladiniz. Sakın bırakmayın. Cunku güzel dikişleriniz bi yana anlatiminizdaki o güzellik bağlayıcılık, içtenlik çok hoşuma gidiyor. Teşekkürler.

      Sil
  3. hayırlı olsun nilgün hanım başarılı bir bloger olarak nice nice yıllara inşaAllah! :)) ben de tamamen manevi meselelerden bir kaç kere kapatıp açtım ama yazmadan buralara uğramadan durulmuyor alışınca. başarılarınızın devamını diliyorum, sevgiler! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep birlikte inşallah. Sakın sizde bırakmayın. Biz bir aileyiz artık.

      Sil
  4. 1.Yildonumunuz kutlu olsun.iyiki boyle bi blog actiniz.İyiki sizi tanimisim.Blog sahibi olmak eminim Cok emek isteyen bir ugrasi.Emek var.Ben blogdaki ilk postunuzu merak ediyorum.cepten baglandigim icin eskiye donmek zor oluyor.Rica etsem linki atabilirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk post yazım 10 Aralık gözüküyor ama aslında bu postu 5 Aralık ta yazdım. Sonra yazılarımı yanlışlıkla silip tekrar yayınlamıştır. Hatta çoğu postumun yorumları da gitmişti. İşte ilk yazımın linki http://www.nilgunozenaydin.com/2014/12/narcicegi-ceketim.html?m=0

      Sil
  5. Nice uzun yıllara sevgili dostum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili dostum...

      Sil
  6. Blogunuzun nice yaşları olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler. Sizinki de olsun...

      Sil
  7. Nice uzun seneler yazarsiniz inşallah. Sizi okumak ve sizin kombinleri nizi zevkle takip ediyorum. Sevgiler. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim o güzel ve temiz duygularınız için.

      Sil
  8. Wonderful cake!
    Happy BlogDay :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
  9. Yakın zamanlarda yola çıkmışız.. Ve çok güzel bir şekilde yollarımız kesişmiş. İyi ki de tanımışım sizi, hem bir dost olarak, hem değerli bir öğretmen olarak, hem de marifetli-hünerli bir hanım olarak...

    1 yaş yazısını özümseyerek okudum..Çok içten, çok samimi her zamanki gibi.. Daha nice güzel yıl dönümleri olsun.
    Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizi tanımaktan o kadar mutluyum ki anlatamam. Size nedense kızkardeşim gibi güveniyorum, oysaki karşılıklı oturup konuşmuşluğumuz bile yok. Dilerim o da olur. Ben de sizi çook başarılı buluyorum. Dilerim bu yolda hiç başımız ağrımadan yürürüz. Sevgiler...

      Sil
  10. tebrik ederim, nice güzel paylaşımlarınız olsun.

    YanıtlaSil
  11. Ne mutlu size... Gerçekten gönül vermişsiniz blog işine... Ne güzel etkinliklere katılmışsınız... Blog dünyasında nice mutlu, güzel yıllarınız olsun... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bu denli olacağını ben de tahmin etmemiştim açıkçası...

      Sil
  12. Nilgün Hanım,
    1. yılınız kutlu olsun. Nice nice yıllarınız olsun blog dünyasında. Başarılı ve farklı olmanın sonucu belli oluyor zaten gerek takipçi sayınızda,gerek yorum yapan misafirlerinizde. Başarılarınız daim olsun inşallah. Kocaman bir nazar boncuğu da ekleyelim (o)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ama çok teşekkür ederim....Nice nice yıllara hep birlikte inşallah...

      Sil
  13. Geçen yıl bu zamanlar o ilk heyecanlarını çok iyi biliyorum...Aşkla şevkle geçen bir yıl... İnşallah daha nice yıllara canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benin. Sen de yakınen gördün bu heyecanımı. Çok teşekkür ederim...

      Sil
  14. Sevgili Nilgün Hanım 1.yılınız Kutllu Olsun :)

    YanıtlaSil
  15. Amazing pictures <3
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. blogunun ilk yaşı kutlu olsun daha nice yıllara :-))

    YanıtlaSil
  17. kutlu olsun 1. yılınız uzun ve güzel yazılar diliyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
  18. Canım iyiki blogger olmaya karar vermişsin, iyi ki seni tanıdım..nice yıllara :)

    YanıtlaSil
  19. Blogunuzun 1.yaşı kutlu olsun. Nice bol paylaşımlı ve okuyuculu olsun . sevgiler :)

    YanıtlaSil
  20. Birinci yaşınız kutlu olsun nilgün hanım. Daha nice nice başarılı paylaşımlarınız olsun. Buralara renk getirdiniz. Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  21. 1. yaşınız kutlu olsun ankaralı blog sahipleri sayfasından keşfettim sizi blogunuz çok güzel , bende ankarada yaşıyorum bloguma da beklerim sevgiler..

    YanıtlaSil
  22. Daha nice yıllar güzel paylaşımlar diliyorum. Zevkle izlediğim blogunuzdan iyiki kopmadınız iyiki varsınız. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar