BİR DERMOKOZMETİK SİTESİ: PORTAKALRENGİ.COM

Pazar, Ekim 25, 2015


     Dermokozmetik ürünler, cilt sağlığı için kullanılan, formüllerin hazırlanma şekli, üretim biçimleri ve klinik dermotolojik testlerin bilimsel özellikleri ile bildiğimiz kozmetik ürünlerden ayrılan, ilaç gibi hazırlanan fakat ilaç olmayan cilt bakım ürünleridir. Bir dermokozmetik sitesi olan Portakalrengi.com üzerine bir yazı bugün.
     İşte bu bağlamda Portakalrengi.com tüm bahsettiğim bu cilt bakım ürünlerinden sunuyor. Çalıştıkları markalara bakınca kaliteli bir site olduğunu düşündüm. Bioderma, Avene, Benev, Lierac, Dermologica ve daha birçoğu. Benim de temin ettiğim Lierac Diopticreme Göz Kremi  10 ml ve Annagaspi spf39 Leke Giderici bb Krem 15 ml sizlere sunuyorum. Kargo çok kısa sürede elime ulaştı. Bu da bu sitenin işini ciddiye aldığını gösteriyor.
www.nilgunozenaydin.com-kozmetik blogu-kozmetik-kozmetik blogları-cilt bakımı
     Yaş 30dan sonra artık benzer ürünleri yavaş yavaş kullanmak gerekiyor. Cildinize ne kadar bakarsanız o kadar daha genç kalırsınız. Elbette genetik faktörler, büyükşehirde hava kirliliğine maruz kalma, stres, kozmetik ürün kullanımı gibi cilt yapısını değiştiren durumlar var. Varolan cilt yapımızı korumak ve hatta daha iyi duruma getirmek  için  cildimizi korumalıyız. Bunu yaparken de bazı dermokozmetik ürünleri kullanabiliriz.
   
www.nilgunozenaydin.com-kozmetik blogu-kozmetik-kozmetik blogları-cilt bakımı

     Dermologica ürünlerini hep beğenmişimdir. Sitede en çok ilgimi çeken bir diğer markadır. Hatta bu markanın Dermologica Chroma White Serisi en çok ilgimi çeken. Ciltte siyah nokta, güneş lekeleri ve yaşlanmayla ilgili tüm lekeleri giderdiğini idda ediyor. Lekesiz bir cilt güzel ve sorunsuz bir cilt demektir. Bu bağlamda ürünü denemeyi çok istiyorum. Malum artık güneş izini bırakmadan gitmiyor. Lekelerle mücadele etmek artık şart oldu. 
    Siteyi daha yakından incelemek, fiyat ve ürün seçeneklerine daha yakından bakmak isterseniz Portakalrengi.com adresine tıklayın yeter. 

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

2 comments

  1. it's a nice site;)xoxo

    http://glampond.blogspot.it

    YanıtlaSil
  2. Göz kremini merak ettim.Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar