KIYAFETLER ÜZERİMDE ÇOK MUTLU :)

Cuma, Eylül 04, 2015



  Yayınıma başlarken aslında kıyafet seçimlerimde ne kadar kendimi yansıttığım ile ilgili konuşmak istedim. Kıyafetler üzerimde çok mutlu. Yani ben onları o kadar içtenlikle taşıyorum ki onlar beni iyi yansıtıyor.
  Hani bazen şunu deriz kişiye, "Bu elbise sana hiç olmamış!". Çünkü ruhuyla uyuşmayan bir kıyafet giyilmiştir. Yani illa çok beğendim deyip de taşıyamıyacağınız elbiseleri giymeyin bence, emanet gibi durur. Kendinizi buna zorlamak doğru değil. Rahat olmalısınız giydiğiniz şeyde. Dolayısıyla onlar da mutlu:) Mesela topuklu ayakkabıyı giyemiyorsanız bırakın giymeyin. Etrafta bazen topuklu ayakkabıyla zorla yürümeye çalışan bayanlar görüyorum. Görüntü gerçekten güzel olmuyor. Onu giydiğiniz zaman normal yürüyüşünüzde hiçbir değişim olmamalı.
  Aslında bu herşeyde geçerli. Dans eden biri istemeye istemeye dans ediyorsa ve kendine bu konuda özgüveni yoksa, ortaya çıkacak görüntü hoş olmaz. Çünkü kendini bu konuda kasmaktan başka birşey yapmaz malesef.
  Çok da çizginizin dışına çıkmayın. Kusurlarınızı bilip ona göre giyinin. Unutmayın hiç kimse mükemmel değildir. Üzerinize giydiğiniz şeyi önce siz benimseyin, sonra başkalarına bırakın. Elbette bu işi iyi bilenlerden görüş almanız size yardımcı olur. Kıyafetiniz sizi yansıtır. Kendinize olan sevginizi, saygınızı... İlla bir moda ikonu olmak zorunda değilsiniz. Sadece siz olun yeter. İyi akşamlar.
http://www.shein.com/White-Long-Sleeve-Hollow-Embroidery-T-Shirt-p-111403-cat-1733.html?utm_source=nilgunozenaydin.com&utm_medium=blogger&url_from=nilgunozenaydin.com

http://www.shein.com/White-Long-Sleeve-Hollow-Embroidery-T-Shirt-p-111403-cat-1733.html?utm_source=nilgunozenaydin.com&utm_medium=blogger&url_from=nilgunozenaydin.com
                       bluz/blouse: BURDAN/HERE

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

14 comments

  1. Yani ben o kıyafette göbeğimi içime çekiyorsam dalan hiç gerek yok benim olmasına🙈

    YanıtlaSil
  2. I like the blouse
    Have a nice day

    historiassparacontarr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Gözlüğe bayıldım ben :)

    YanıtlaSil
  4. Her biri ayrı güzel duruyor... <3

    YanıtlaSil
  5. Love the details of the top! You look beautiful ♥ xx

    Style with Veni

    YanıtlaSil
  6. Tamamen katılıyorum sana.Fiziki özelliklerini bilip ona göre giyinmeli.İçinde rahat hissetmeli insan kendini.Kıyafet güzel olabilir ama diretmemeli illa ben onu giyeceğim diye:)) BU arada çok şıksın yine:)

    YanıtlaSil
  7. Bluz çok şık. Bu tarz bluzlere bayılıyorum

    YanıtlaSil
  8. Dandell,i kıyafetleri oldum olalı çok severim.Sanada yine çok yakışmış.İyi günlerde giy.Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. You look really nice and relaxed! I think your clothes plays it's role, too!
    http://olaita-blogger.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. sende en güzel şey renkler kiiiii :)

    YanıtlaSil
  11. Doğru tercih, giyim bilgisi tercihleri etkiler.. Sonra da böyle giysiler de mutlu olur giyeniyle bütünleşince.. Çok yakışmış...:)

    YanıtlaSil
  12. Cok haklisiniz.. Nedense 40 kilo fazlasi olanlarda daha bi ozguven var yalniz...

    YanıtlaSil
  13. size katılıyorum öğretmenim , kişi taşıyabildiği giysileri seçmeli...sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  14. Harika .bende bloğuma bekliyorum. www.rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar