JUJU FRESH

Salı, Eylül 22, 2015

www.nilgunozenaydin.com-detoks-juju fresh-juice cleanse-detoks içecekleri
  Juju Fresh tam da istediğim zamanda imdadıma yetişti. Malum yazın gittiğimiz herşey dahil programlı otellerde ipin ucunu fazla kaçırıp vücudumuza aşırı kalori yüklüyoruz. Sonra da biz de kaloriden kiloya dönüşen bu fazlalıkları nasıl atarız diye düşünüyoruz.

  Bir moda blogu olmak da görüntüne önem vermek demek. Yıllardır araştırıp uyguladığım diyetler dışında ilk defa tam kapsamlı bir detoks programı uyguladım ve zindeyim. Detoks vücudu toksinlerden kurtarmanın yolu, aynı zamanda kilo vermeye de yardımcı. İşte bunu uygulamada Juju Fresh yardımcı bir kaynak. Juju Fresh marketlerdeki meyve sularından çok çok farklı. Çünkü soğuk press ile üretiliyor. Yani hiçbir vitamin değeri ölmeden, özel bir yöntemle taze olarak sıkılıp cam şişelere soğuk olarak doldrulur doldurulmaz kapınıza kadar geliyor. Başka hiçbir işlemden geçmiyor ve daha da önemlisi koruyucu madde ya da katkı maddesi içermiyor. Bu yüzden teslim gününü takiben o altı şişe iki gün içersinde tüketilmesi gerekiyor. Bu anlamda detoks yapmak isteyenlere en uygun içecek.


  Juice Cleanse (detoks) programını yaparken özellikle et ve süt ürünlerinden uzak durmanız gerekiyor. Kafeinli içecekler; kahve ve siyah çaydan uzak durmanız gerekiyor, yerine yeşil çay içebilirsiniz.Ve günlük en az 2 litre su içmek gerekli. Eğer acıkırsanız aralarda buharda pişirilmiş sebze, sebze çorbası ya da çiğ sebze -meyve yiyebilirsiniz. Ben aralarda bazen kendimi iyi hissetmediğimi ve kan şekerimin düştüğünü hissedince domates, salatalık, soğan, biber ve zeytinyağı ile yaptığım salata ve yeşil elma yedim. Ve o altı şişeyi birgünde yaklaşık ikişer saat aralıklarla içerek o günkü detoks programını uyguladım. İtiraf etmeliyim ki 6. şişeyi içmekte zorlandım ve yarısına kadar içtim. Sanırım içerisindeki tuzu diğerleri ile yalıştıramadığım için. Ama diğerlerini kolaylıkla içtim. Detoks programımın öncesindeki ve sonrasındaki gün de dikkat ettim. İşlenmiş gıda yememeye çalıştım. Ve detoks programımın ilk günü 63.2 kg ile başladım, 4.günün sabahı (yani programı bitirdiğim sabah) 61.4 kg geldim. Umarım bu kiloyu koruyabilirim :)
www.nilgunozenaydin.com-detoks-juju fresh-juice cleanse-detoks içecekleri

   Siz daha detaylı Juice Cleanse  programını ve Juju Fresh içeceklerini www.jujufresh.com  dan inceleyebilirsiniz.

www.nilgunozenaydin.com-detoks-juju fresh-juice cleanse-detoks içecekleri

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

4 comments

  1. These juices look so tasty and healthy!
    http://olaita-blogger.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Tatlarını bilmiyorum ama baya güzel gözüküyorlar :)

    YanıtlaSil
  3. Hello from Spain: these juices are healthy and well. Keep in touch

    YanıtlaSil
  4. Canım merhaba iyi bayramlar dilerim...ben de bloğuma bekliyorum rnkync.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar