GELECEĞİN FARKLI MODA TASARIMCISI: CELİL ÇETİNKAYA

Cumartesi, Eylül 12, 2015

   Farklı çizgisi olan geleceğin moda tasarımcılarından: Celil Çetinkaya. Kendisi eşimin kuzeni ve bu işin okulunu okumuş biri, bizim gibi alaylı değil.
  Ege Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü mezunu Celil, farklı çizgisiyle de bu işin piri olacağı gibi görünüyor. Ayrıca bölümü 3.lük ile bitirmiş, başarıyla ilerleyeceğini burdan da göstermiştir.
  Bu yaz uzun soluklu görüştük ve moda, dikiş,  tasarım ve kalıplar üzerine konuştuk. Çok keyifli bir sohbetti. Kendisi bu işe aşkla sarılmış. Şu an özel bir atölyede moda tasarımcısı olarak çalışıyor. Evinin odasını da küçük bir atölyeye çevirmiş. Hedefi ileride bir butik açmak. Başarılı olacağına inanıyorum. Neden mi?  Bir de bazı sıradışı çizimlerine bakalım o zaman:


 Kendisinden kendim için aylardır arayıp da bulamadığım balık elbise kalıbı istemiştim. Sağolsun o hem balık elbise kalıbı,  hem fit elbise, hem de temel elbise kalıpları hazırlayıp göndermiş:)

  Artık bu kalıplarla neler dikerim neler. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bahtiyar etti beni.
  Celilcim yolun açık olsun. Senin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. İşini severek yapmak başarmanın temelidir. Ben de bu aşkı sen de gördüm...


Bu genç moda tasarımcısını iyi yerlerde görmek dileğiyle...

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

6 comments

  1. umarım yeni kanlar geliyordur çünkü cidden ihtiyaç var celilin çizimleri de çok güzel yolu parlak bence de ,yolu açık olsun

    YanıtlaSil
  2. Nice post and pictures.... :)
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Modacılar cıvıl cıvıl farklı insanlar ya... Yolu açık olsun onun da :)

    YanıtlaSil
  4. Başarılar genç modacıya... Yolu açık olsun... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Yolu açık olsun.Balık elbise'yi de merak ettim şimdiden :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar