YAŞAM DÜKKANI- ALLIK VE OJE

Pazar, Mayıs 17, 2015

YAŞAM DÜKKANI ÜRÜNLERİ
Yaşam dükkanını keşfettiğimde beni etkileyen birçok yanı oldu. Ürünlerinin kalitesi bir yana çizdiği yol ve olmazsa olmazları beni çok etkiledi...
Her ürün için iyi ya da kötü birşeyler yazmak kolay, ama Yaşam Dükkanı ürünlerindeki olabildiğince organik maddeyle satışa sunulması, hayvanlar üzerinde test edilmeden hayvanları korumaya yönelik çalışma yapan markaları sunması, ürün içeriklerini saklamadan sunan ve paraben içermeyen ürünler olması, çevre dostu markalarla çalışıyor olması onu iyi ve başarılı bir yere taşıyor...


Rengi şeftali tonunda olan bu allık yağsız ve mat görünüşüyle kadifemsi bir dokunuş sağlıyor. Fiyat olarak allıkların ucuz olduğu pek görülmedi zaten, bu ürünün kaliteli ve organik olması nedeniyle fiyatı değer diyorum. Fiyat: 59TL, havale ile 56.05TL. Ürün detaylarına buradan bakabilirsiniz.

Oje kullanmayı pek sevmesem de oje kullananlar için iyi bir renk sanırım. İçindeki minik simlerle koyu ahududu  renkteki bu oje yine içerik bakımından paraben ve formaldehit içermiyor. Formaldehit denen bu maddenin çok zararlı olduğunu Brezilya fönü çektirmek istediğimde öğrenmiştim ve maddenin kanser yapıcı özelliğinden dolayı bu meşhur fönden vazgeçmiştim. Bu fön uygulanırken ısıyla birlikte etrafa yaydığı duman akciğer kanserini tetikleyici özelliği olduğundan özel koruyucu maske takılarak yapılması gerek, ama Türkiye de bu maske uygulaması pek olmadığı için güzellik mi sağlık mı seçimimde tabiki sağlık demiştim ve vazgeçmiştim:) Bu ojenin formaldehit içermemesi güzel, özellikle ojeyi seven kız çocukları için uygun diyorum. Ojenin ayrıntılarına da buradan     bakabilirsiniz.


AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

15 comments

  1. Hayvanların üzerinde denenmemesi sanırım en güzel özelliği... Ojenin rengi de çok hoş...

    YanıtlaSil
  2. Allığa bayıldım hem ambalajına hem rengine. Fiyat da dediğiniz gibi özellikleri baz alınınca bence de değer. İyi günlerde kullanın hocam.

    YanıtlaSil
  3. kapıda odeme ozelliği güzelmiş..

    YanıtlaSil
  4. Tatlım, yayınların listemde çıkmıyor, neden acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapma ya. neden ki? site ismini değiştirdiğimden mi acaba? üzüldüm bak:(

      Sil
  5. ürün hazırlanma şartları da görünümleri kadar iyiymiş sağlıkla kullanın:)

    YanıtlaSil
  6. ojenin rengini çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  7. Allık tam yazlık :) Bronzlaşmış ciltte harika duracaktır güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. But preciousness of color..me loved the post !!! very well
    Bajoelsombrerodesusan

    YanıtlaSil
  9. Organik oluşu, çevreye duyarlılığı ve ürün kalitesiyle bu markayı çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  10. Great color!

    kiss
    food&emotions
    http://fefoodemotions.blogspot.pt

    YanıtlaSil
  11. Allığa ben de bayıldım, renk şahane :))

    YanıtlaSil
  12. Oje rengi çok güzelmiş. Allık konusunda bende şeftali tonlarını tercih ederim. Organik ürünler kullanmak gerek günümüzde malesef kendimize organik bakmak zor ama yinede makyaj malzemeleri seçerken özenli olmalıyız bilgiler için teşekkürler nilgün hanım :) Sevgilerle (apaydindunyam.blogspot.com)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar