ROSEGAL’DA DOĞRUDAN ALIŞVERİŞ (ONLINE SHOPPING AT ROSEGAL)

Cuma, Mayıs 22, 2015

Birçok alışveriş siteleri var biliyoruz. Yurtdışından alışveriş de artık çok rağbet görüyor. Farklı tasarımların bulunduğu, uygun fiyatlı alışveriş sitelerinden birçok var. İşte bunlardan biri de Rosegal . Rosegal'da alışveriş yapmak çok kolay. Dünyanın heryerine ücretsiz kargosuyla artı puanı alıyor.
Geniş ürün yelpazesi olan bu siteye www.rosegal.com adresinden ulaşabilirsiniz. Sitede ayakkabıdan çantaya, kıyafetten takıya, ayakkabıdan abiyeye kadar hepsi var. Farklı renk, desen ve model seçenekleriyle herkese hitap edebiliyor. Bu alışveriş sitesinden alışveriş yaparken kargo takip (tracking number)  numarası almanızı tavsiye ederim. O zaman ürününüz kayıtlı oluyor ve kaybolması imkansız gelirken. Sadece kargo takip numarası almanız yeterli. Bunun bedeli $1.99.
 Sizin için seçtiğim örnek ürünlere ve fiyatlarına bir göz atalım:
















                                                   Farklı model bir elbise




                                                         Güzel bir bluz modeli  



                                                             Piyasadan daha ucuza şık bir kolye


                                                                   Farklı tasarım bir ayakkabı


                                                                     Güzel bir ceket modeli

Daha bunlar gibi bir sürü...Beden olarak biraz farklılık gösteriyor. Ülkemizdeki M beden orada L ya da XL ye tekabül ediyor. Yani M beden bir kıyafet satın alırsanız bilinki o bize göre S dir. Bu yüzden bir ölçek de vermişler:
 Rosegal ayrıca takipçilerime özel indirim kuponu sağlamış. nilgunozenaydin kupon kodunu (coupon code for  Extra 8% OFF) kullandığınızda, aldığınız üründe ekstra %8 indirim sağlıyor. Bu kupon 20 Mayıs 2016 ya kadar geçerlidir. İyi alışverişler...

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

23 comments

  1. amazing post my dear, fantastic items! :D xoxo

    YanıtlaSil
  2. Merhaba:)iadei ziyarete geldim.Çok hoş bir blogunuz var.Başarılar.:)

    YanıtlaSil
  3. Bir iadej ziyarette bende olsun :)) Bloğunu takipteyim canım.Seçtiklerine bayıldım👍😊

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,blogunuzu takipteyim gözükmediğini söylemişsiniz.Geri alıp tekrar ettim.Umarım şimdi gözüküyordur:)

    YanıtlaSil
  5. bende iade-i ziyarete geldim :D takipteyim :)

    YanıtlaSil
  6. Baya güzelmiş örnekleri..Hemen girip bakalım.

    YanıtlaSil
  7. I love so much Rosegal <3 xoxo

    http://glampond.blogspot.it

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, başka bie blogda bu site için kötü yorum yapılmış emin olamadım. Bir de normalde M beden giyiyorsak burada neyi seçmeliyiz yani? Yardımcı olur musunuz, teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu site ürünleri çok küçük gerçekten. M bedenseniz XL seçmenizi tavsiye ederim. Ama orada ürün sayfasında beden bilgileri olması gerekli cm olarak. Oralara da bakıp seçim yapabilirsiniz

      Sil
    2. Bu site ürünleri çok küçük gerçekten. M bedenseniz XL seçmenizi tavsiye ederim. Ama orada ürün sayfasında beden bilgileri olması gerekli cm olarak. Oralara da bakıp seçim yapabilirsiniz

      Sil
  9. Nilgun hanim peki aldiklarinizda hic gümrükte problem yaşadınız mi? Uc tane vintage tarzli elbise aldim ve Edirne'de ikamet ediyorum. Hepsi toplam. 64 dolar tuttu. Gümrük harci icn 75 euro sınırı olduğunu duymuştum. Bu ilk alisverisim,acaba bunun icin bir ücret daha odeyecek miyim? Ya da elbisenin gümrükten geçmemesi mumkun mu? Inanin korktum simdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben moda blogu olduğum için o kadar çok geliyor ki daha gümrüğe takılan hiç olmadı. Hatta bazen 78 dolarlık ürün seçiyorum, ama o bile takılmadan gelebiliyor. Ama riske atmamak için 75 dolar altı ürün seçin siz yine de totalde. Yabancı firmalar bu durumu biliyor sanırım ücreti de olduğundan düşük gösterebiliyorlar. Bu siteden ürün alırken lütfen ürün bilgisini detaylı inceleyin. Çünkü beden ölçüleri değişebiliyor. Orada size description kısmında cm cinsinden omuz, göğüs , bel , basen ölçüleri veriliyor. Mezurayla ölçüp o beden ölçülerinize göre alırsanız tam üstünüze uyanı alırsınız. Bir de çok ucuz üründen çok iyi kalite beklemeyin. Sitenin daha kaliteli ama olduğundan biraz daha pahalı elbiseleri çok güzel oluyor. Yani 12 dolarlık elbiseden çok umut beklemeyin. En az 20 dolar olmalı bir elbise.

      Sil
    2. Ayrıca Zaful firması Takipçilerime özel $100 lik hediye çeki kazanma şansı veriyor. Siz de katılın. Yapmanız gerekenler Zaful Coupun adlı postumda.
      http://www.nilgunozenaydin.com/2016/11/zaful-coupon.html

      Sil
  10. Nilgün hanım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Bugün bir gümrükçü arkadaşım, 75 euro altı olsa bile yüzde 20'lik bir gümrük vergisi ödemem gerekebileceğinden bahsetti.Acaba siz hiç böyle bir vergi ödediniz mi? Öte yandan üç elbise alınması(benzer ürünlerden adet olarak alınması) gümrükten geçmemesine neden olabiliyormuş. Direkt adrese gelmeden, haber bile vermeyip gümrükte tuttukları bile olabiliyormuş..Açıkcası dediğiniz gibi yaptım; ben genelde 38 benden giymeme rağmen elbiseleri 40 beden ölçüsünde aldım. Almanya gibi ülkelerde large bedeniniz için xsmall almanız gerekebiliyor.Burada tam tersi sanırım dediğiniz gibi. Eğer ürünler bana ulaşırsa ve memnun kalırsam almak istediğim daha çok vintage elbise var. Türkiye'de çok araştırıyorum ve sonunda kendim çizip diktirmek zorunda kalıyorum. İnanın daha çok pahalıya geliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. S,M, L,XL gibi bedenlerden ziyade, dediğim gibi cm cinsinden ölçüler birebir tutuyor. Bu yüzden benim her yurt dışından gelen ürünüm de beden olarak bir sıkıntı yaşamıyorum. Benim gümrük olayı şimdiye kadar başıma gelmedi. Blogger arkadaşlarıma da geliyor onlar da öyle bir gümrük vergisinden hiç bahsetmediler. Hatta kozmetik alan bile var ki ben asıl onları gümrüklü ya da yasak bilirdim. Bu arada vintage sevmeniz hoşuma gitti. Çünkü ben de bir vintage aşığıyım :) Sevgiler...

      Sil
  11. Sizi İnstagram ve Facebook üzerinden de takip ediyorum Nilgün Hanım..Bana cevap yazdığınız için gerçekten çok teşekkür ederim:)Rosegal'dan kasım 11 ve 15 'te tam 2 adet 61 ve 55 dolarlık alışveriş yaptım. iki pakette de toplam 3'er üçer 6 elbise bulunuyor. Bunlardan ilk paketi 3 ayrı zamanda 3 ayrı paket olarak gönderdi.Tracking kodlarına göre takip etmeme ve bir aydır beklememe rağmen sadece bir elbise elime ulaştı. Gerçekten çok kaliteli ve güzelmiş. Hatta Türkiye'de yetim kol yaka ve retro tarz elbise diktirip çok para veren biri olarak çok da üzüldüm..Ama diğer 5 elbiseme ne oldu gerçekten bilemiyorum..Ayrı ayrı paketleyip art arda gönderdiği için kayboldular mı inanın şaştım kaldım..Öte yandan bir alışveriş delisi olarak :) İnfinity Gear adlı bir şirketten de free shipping yöntemi ile çanta ve cüzdan aldım..O da bir aydır nerede tracking koda göre anlaşılmıyor bile...:(( Tabii hepsinin birden gümrüğe girip çıkamaması da söz konusu..Açıkcası elbiseden çok memnun kaldım...Elimize kaybolmadan ulaşsa o kadar pahalıya Türkiye'de elbise almaya ve diktirmeye gerek kalmayabilir..sevgiler,iyilikler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana takip numaralarını gönderebilir misiniz bir bakayım neredeler. Bazen ürünleri parça parça da gönderebiliyorlar. Ya da mailime siparişinizin durumu ile ilgili ekran resmini gönderebilirsiniz.

      Sil
  12. Çok memnun kalırım, çok teşekkür ederim :) İlk siparişimden kalan( sadece bir tanesi elime ulaştı) iki elbisenin kargo numarası: RS700117388NL ,RS702205465NL ( 2.bugün tek başına gümrüğe takılmış :). İkinci siparişimi tek bir kargo olarak yola çıkardılar : RS700232114NL. Size ayrıca bunları mailde ekran görüntüsü ile göndereceğim..İlginiz için çok minnettarım..sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç endişelenmeyin ikisi daha Turkiyeye girmemiş yolda. Diğeri de gümrüğe takılmamış. Benim her gönderi gümrüğe sevk edildi yazar ki o gümrüğe takıldı demek değil. İki_ üç gün içinde o da elinizde olacaktır.

      Sil
  13. Merhaba ben rosegal dan alışveriş yaptım ve iade etmek istiyorum nasıl iade edilir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İade işlemi nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Eğer ingilizceniz iyi ise direk Rosagal sitesinin online yardımcı elemanı ile yazışabilirsiniz chat online kısmından. En iyi çözümü o bulacaktır size. Ya da support@rosegal.com sitesine durumu yazın.

      Sil
  14. merhaba bende burdan ürün almak istiyorum ama malesef ingilizcem yok çok şahane elbiler bluzlar var gerçekten çok üzgünüm

    YanıtlaSil
  15. keşke sitenin bonprix gibi türkçeside olsa :(

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar