FİKRİ MÜHİM İÇİN FİKRİM MÜHİM:) GLISS ŞAMPUAN DENEYİMİM

Salı, Mayıs 19, 2015

Fikri Mühim için şüphesiz ürün deneyimlerimiz çok mühim. Schwarzkopf Gliss Şampuanı deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum...Schwarzkopf kalitesi şüphesiz tartışılmaz ama biz yine de bi masaya yatıralım istedik:)
 Fikri Mühim tarafından gönderilen şampuan kitini de arkadaşlarımla paylaştım. Onlar da ürün deneyimlerini bildirdiler. Ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum. İlk haftalarda önemli bir değişim görmesem de denemeye devam ettim. Şu an bu şampuan için onayı veriyorum. Anlaşılmaz bir yapıcı durumu var şampuanın parlaklıktan ziyade ya da bana verdiği ışıltı saçımı bakıma girmiş gibi hissettiriyor. Saçımda gölge ya da ışıltı denilen açılma görüntüsü var. Böyle boya ve açma işlemlerinde saç çok yıpranıyor. Ancak bu şampuanı kullandıktan sonra o yıpranmış ve sönmüş saç rengim gitti, yerine daha canlı bir saç geldi. Şampuan kokusu da gayet güzel. Üründe tek eksi olan şey SLS içermesi. Bu SLS denen madde zararlı ve çok köpüren bir madde. Yani şampuanınız ne kadar çok köpürüyorsa bilinki o kadar çok zararlı madde içeriyordur. Marketlerdeki tüm şampuanlarda bu madde neredeyse var malesef. Yani bu ürüne puan vermek gerekirse puanım 4/5. Yani 5 üzerinden 4. 

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

18 comments

  1. Ben Schwarzkopf Gliss normal ve yıpranmış saçlar için olanı kulanıyorum. Sık sık şampuan değiştirirdim. Bazıları aşırı yağlı gibi bir görünüme neden oluyor. Yada fazla kurutuyor. Yani bir türlü sonuçtan memnun olmuyordum. Kıştan beri Gliss kullanıyorum. Şimdilik memnunum :) ama bu sls kafama takıldı. Bu madde olmayan bir şampuan var mıdır acaba ?? bilgilendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. SLS dışın da ben de beğendim fakat ben bira saç kremi ihtiyacı duydum açıkçası bu tamamen benim saçımla alakalı olabilir raporumu yazarken de belirttim bunu.

    YanıtlaSil
  3. Siyah ambalajlı olanını kullandım uzunca bir süre ancak saçlarım çok döküldüğünden ve yıpranmış olduğundan ihtiyacımı karşılamadı

    YanıtlaSil
  4. ben de sevdim gibi şimdilik..

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir değerlendirme yazısı olmuş. Hiç kullanmadım bir marka... teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. Benim ve kardeşimin saçlarında dökülme yaptı malesef. Ben kullanımı kestim bu yüzden....

    YanıtlaSil
  7. marketing olarak bakacaksak rengi pek çok kadına itici gelebilir

    YanıtlaSil
  8. Canım iyi günlerde kullan.Bende yeni üye oldum.Bu kanalın varlığını yeni öğrendim.

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullanın. Bana gelmedi ama bu ürün kızım aldı migros tan güzel ürün.

    YanıtlaSil
  10. Şampuan köpürmeyince sanki temizlemiyormuş hissi uyanıyor ama köpürmesi iyi değilmiş demek ki.Ürününüzü güle güle kullanın.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Benim de begendigim bir sampuan oldu. Saclarimin daha hafif hacimli oldugunu hissediyorum ben de :D

    YanıtlaSil
  12. diğer serilerini daha başarılı bulmuştum.

    YanıtlaSil
  13. Bir kaç yıl önce Glıss şamğuan kullanıyordum memnunda kalmıştım.Hatta uzun süre kullandım.Çok aşırı bir saç dökülmem olduğu için mecburen değiştirdim.Burada yanlış anlaşılmak istemem benim dökülme sebebini bilemediğim ve bulamadığım için şampuan değiştirmek zorunda kaldım ;)
    Kullandığım dönemde memnun kalmıştım.
    http://hamaratablam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  14. ben de fikri mühim sayesinde kullanmaya başladım ve ben de beğendim..

    YanıtlaSil
  15. Beğenmiş olmanıza sevindim.Bu ara bende deniyorum bu ürünü :))

    YanıtlaSil
  16. Çok değiştirmem şampuanımı ama gliss i bir kere denemişliğim var.
    Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  17. Bende merak ettim doğrusu. Deneyeceğim. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar