ÇOK YAKINDA (COMING SOON)

Pazar, Mayıs 17, 2015

prenses kıyafeti için kumaşlar
Evet ve prenses kıyafetim çok beğenildi... Yakında kişiye özel (haute couture) ilk tasarımım blogta. İlk olduğu için çok heyeceanlıyım. Herşeyin ilki çok önemlidir...
Prenses kıyafetimiz su yeşili renkte olucak resimlerde de görüldüğü gibi...
Dört çeşit kumaşımız var hepsi de su yeşili renginde: Fransız danteli, balpeteği tül, koton ve jarse kumaş.
Bir de yakından bakalım kumaşlarımıza:
Şu Fransız dantelinin güzelliğine bakarmısınız. Kumaşçıda kendimden geçiyorum. Bunları alırken yine dayanamayıp kendim için de abiye kumaşlar aldım. Hayır o kadar abiye dikiyorum kendime giyecek yer yok. Birileri evlense de ben de bol bol giysem:))) Abiye kıyafet dikmeye bayılıyorum, çünkü tasarım gücümü en çok konuşturduğum yer. Güpürlerle, dantellerle oynamayı seviyorum:) Size daha lanse edemediğim o kadar çok diktiğim abiye kıyafetim var ki...Neyse belki zamanla kişiye özel tasarımlarımla sizlerin göz zevkinize hitap etmeye çalışıcam.

Aslında bu poplin kumaşı bulamamıştım, başka bir kumaş almıştım. Eve geldim baktım ki benim kumaş dolabımda rengin aynısı kumaş, çok sevindim tabi. Malum benim ev de bir kumaş pazarı. Beğendiğim her kumaştan biraz alınca böyle de işe yarıyor işte. Yaptığım işlerde mükemmeliyetçiliği aradığım için elimden geleni yaparım.

Ve tütümüz için balpeteği tülümüz. Aslında ince ve kalınını aldım. İnce tülü en üste dikicem. Çok merak etmeyin inşallah iki hafta içinde burada yayınlıyacağım tasarımımı:)

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

8 comments

  1. Yeşilin rengi süper bu güzel dantel aşkından bakalım ne doğacak:)) kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. Merakla elbiseyi bekliyorum :) şu yeşili ve fransız dantelini çok severim. Gelinliğimde de fransız dantelini bol bol kullanmıştım.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. nilgün bravo ya sana , nasıl olacak elbise merak ettim çok. evet o prensen elbisesi çok gzeldi. aslında abiyelerini evde giysen ^-^ pozlar da verirsin hepsini üstünde gördük mü ki? dur bakiyim siteye tekrar . hadi öperim çok <3<3<3

    YanıtlaSil
  4. But gorgeous textures .... I loved the post !!! very well
    Bajoelsombrerodesusan

    YanıtlaSil
  5. Kumaşlar harika merakla bekliyorum .Sevgiler

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar