ERKEK GİYİMDE 42 ÜLKEYE İHRACAT YAPAN BİR TÜRK MARKASI

Pazartesi, Nisan 20, 2015

Artık günümüzde bayanlar kadar beyler de şıklığına önem veriyor. Ancak beylerin bayanlar kadar çok alternatifi yoktu. Çünkü sektör daha çok bayanlar üzerine kurulmuştu. Bu yüzden erkekler için hem kalite hem de şıklık canalıcı bir nokta oldu. Artık onlar içinde sektör büyüyor. Ve şık erkekler seçimlerini daha kolay yapmaya başlıyor.
Eski klasik erkek takımlarının yerini çok renkli ve farklı modeller alıyor. Erkekler de artık dilediği renk ve model seçimini yapabiliyor. Bu takım elbisede, kravatta, gömlekte, tençkotta, ayakkabıda etkisini gösteriyor. Artık şık olmak daha kolay. Şüphesiz Türkiyede güvenilir markalar var. Ancak Erkek Giyim markası olarak 40 yıldır başarılı bir şekilde ilerleyen ve 42 ülkeye ihracat yapan bir marka var biliyor musunuz? Pierre Cassi!


Pierre Cassi , erkek giyimde hem klasik hem de spor olarak geniş bir yelpaze sunuyor beylere. Son yıllarda Türkiye geneline ve birçok Avrupa ülkesine giyim bayilikler veren Pierre Cassi modayı da yakından takip ediyor.

                           %100 Türk üretimi ve yerli sermaye.

www.pierrecassi.com markası, www.wingsmen.com ve www.byoral.com olarak da Türkiye ve dünyanın birçok ülkekerine ürün ihracatı yapmaktadır.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. Perfect for gentleman :)
    http://bambolai.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. hey Nice blog. Follow to follow. Let us follow eachother?

    http://leylalittlethings.blogspot.com/


    YanıtlaSil
  3. Öğretmenim paylaşımlarınız çok güzel :) Banada bekliyorum en kısa zamanda :)

    http://beautybygizzy.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Nice Post :)

    NEW POST, VISIT MY BLOG!
    http://passionforfashion21.blogspot.it/2015/04/i-5-prodotti-finiti-3.html

    YanıtlaSil
  5. Türkiyede 42 ülkeye ihracat yapan bir firmanın olduğunu ilk defa burada yazınızda okudum ve bu beni gururlandırdı açıkcası , çünkü biz hep tüketen bir toplum olduğumuz için bunu duymak beni çok mutlu etti sayenizde güzel bir bilgi öğrendim teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar