DERMOKİL DENEYİMİM :) (MY EXPERIENCE WITH DERMOKIL:))

Salı, Mart 10, 2015

Dermokili deneyin
Dermokil ürünlerinden bazılarını kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. İçeriğinin doğal bileşenlerden olması zaten onu üstün kılıyor birçok markaya göre. Dermokilin ürünlerinin temel bileşimi olan kil; canlandırıcı, arındırıcı ve onarıcı bir etkiye sahip. Güzellik dendi mi biz hanımlar hep oradayız. Büyükşehirde ya da havakirliliğinin yoğun olduğu yerlerde cildimizin nem dengesi alt üst oluyor. İşte bu yüzden Dermokil cilde mineral desteği sağladığından daha kullanılası hale geliyor.İsterseniz birçok ürün aralığı olan Dermokilin bazı ürünlerini detaylı inceleyelim...




Dermokil el ve vücut losyonu, kullandım ve kullandığınızda cildinizdeki o yumuşaklığı, ferahlığı hemen hissediyorsunuz. Doğal bitki özleri sayesinde çatlakların giderilmesine, cildin sıkılaşmasına da yardımcı oluyormuş. Bu benim için en önemli özellikti. Ürüne internet sitesinden bakmak isterseniz Dermokil yazısını tıklayınız.

Maske kullamamıştım hiç, ama bu ürünün içeriğinden olsa gerek hiç rahatsız olmadan uygulama yapabildim. Rahatsız diyorum çünkü maskelerin yüzde kalma süresi boyunca rahatsızlık hissedeceğimi düşünmüştüm  ama bunu yaşamadım. Çünkü ürün açıklamasındaki gibi uzun süre ferahlık sağlıyor. Bu ürünü detaylı incelemek isterseniz Dermokil Maske  yazısını tıklayınız.

Dermokilin o kadar ürün çeşidi varki insan hangisini kullanacağını şaşırıyor, çünkü hepsi birbirinden etkileyici. Nemlendiricisi ise yine çok tavsiye edeceğim bir ürün. Özellkle benim gibi kuru cilde sahip bayanlara tavsiye ediyorum. Uyguladıktan sonra farkı göreceksiniz. Uygulama şekli ve ürün özelliği için Dermokil Nemlendirici  yazısını tıklayınız.

Dermokil el kremi tam soğuk havalar için birebir diyebilirim. Soğuktan çatlayan ellerimizi hemen nemlendiren bir krem. Deneyin derim. Ürün içeriği ve kullanımı için Dermokil El Kremi  yazısını tıklayınız.


body care products
Dermokil ürünlerine ayrıntılı ulaşmak için Dermokil yazısını tıklayınız.

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

3 comments

  1. Nice product dear!
    http://dimplekhadi.blogspot.com/2015/03/cc-hair-extensions.html

    YanıtlaSil
  2. GREAT POST DEAR!!!
    Xx
    S.
    www.manthroughclothes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Great post!
    Have a nice day dear! ^-^
    www.milleunrossetto.blogspot.it

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar