CAN SIKINTISI:) (BOREDOM:))

Pazar, Mart 22, 2015

Kolye tasarımı
Canım sıkılabildi bugün nihayet. Koşuşturmacalardan sonra canımın  sıkılmasını da özlemişim hani:) Çocukluğumuz hep can sıkıntısıyla geçti. Ne yapabileceğimiz hobi malzemeleri, ne bir bilgisayar, ne bir cep telefonu. En fazla resim yapar, örgü örerdik. Ama yine de mutluyduk:) Şimdiki gençleri, evlatlarımı, öğrencilerimi görünce ne kadar boş vakitlerinin olduğunu ama o boş vakitlerini ne kadar boş geçirdiklerini görüyorum. Malesef teknolojinin getirdikleri gibi götürdükleri de oluyor işte....
Gelelim can sıkıntısı takımıza. Belki hatırlarsınız, geçende yaptığım kolyemden arta kalanlar. Onları değerlendireyim istedim. Varolan boncuklarımızı dizerken aralara farklı aparatlar takarak  kolyeyi canlandırabilirsiniz. Ben bendeki varolan aparatları kullandım. E Nilgün olur da püskülsüz olur mu? Yaptığım püskülün tepesinden metal halkayı geçirdikten sonra onu da kolyenin arasına yerleştirdim. Kolay püskül yapımı için BURAYI tıklayınız.
Maliyeti çok düşük ama maneviyatı ve verdiği huzur bir o kadar büyük olan bu kolye takılmaya değer. Yapımı çok basit olan bu kolyeden yapmaya ne dersiniz? Haydi biraz stres atalım:)
Size iyi günler diliyorum...

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

9 comments

  1. Can sıkıntısı bu güzel ürünlerin ortaya çıkmasına sebep olmuş. Çocuklar konusunda da size katılıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Çocuklar konusunda bence de haklısınız. Şimdiki çocuklar teknoloji dışında vakit geçirmeyi gerçekten bilmiyorlar. Ben 5 yaşındaki kardeşim gibi olan komşumuza elimden geldiğince boncuk, örgü, etamin öğretmeye çalışıyorum, bir şeyler başarabildiğini görmek onu teknolojiden çok daha mutlu ediyor ^-^
    Bu arada kolye çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Boncuk dizmek can sıkıntısına iyi gelir :) İyi günlerde kullan.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Simdiki cocuklar can sikintisindan direkt depresyona giriyor. Ah olacak annemin terligi!!! :))))
    Kolyelerde chic olmus. Gule gule kullanin

    YanıtlaSil
  5. Bu bakış açınızla bence çocuklarınıza ve öğrencilerinize çok şey katarsınız.. Çevrenizdekiler çok şanslı..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. so nice :-)
    Xx
    S.
    www.manthroughclothes.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. çok şık olmuş bence Nilgün hanım taşlarda çok güzel gözüküyor. insan canı sıkıldıkça genelde güzel şeyler üretiyor. sizin gibi :)

    YanıtlaSil
  8. can sıkıntıları bıle keyıflı :)

    YanıtlaSil
  9. şimdi net ve cep var sadece :)

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar