IŞIL IŞIL :) (SHINING:))

Cumartesi, Ocak 17, 2015

kolay payetli ceket dikimi

Işıl ışıl bir ceket... Bu ceketi daha çok spor bir kotun üzerine giymek için diktim. Yani bir eğlenceye ya da davete giderken spor şıklık için... Ceketin herhengi tam bir kalıbı yok. Her zaman kullandığım bluz kalıbımın kol ve beden ölçüsünden yararlanarak yaptım.
İç astar jarseden. Ceketin kumaşının renginden bir jarse olduğu için kollara da spor olsun diye kolun astarını uzatıp resimdeki gibi kıvırdım. Spor + abiye   = Nilgün' ün ceketi. Ben de zıtlıklarla dolu kavramlar ,  ya da insanların bir araya getirmeye çekindiği kombinler vardır. Farklılık ve şıklık yaratmak istiyorsanız herkeste olmayan güzelliği denemeye çalışmalısınız bence ...
Sizce de cici değil mi ama? Yakayı yine aşağı doğru genişleterek açtım. Önüne iki tane karşılıklı aparat ( o aparatın ismi aklıma gelemedi bir türlü) diktim. Sadece göğüs kısmına pens koydum. Bu payetli kumaşta da hafif esneklik var.1 metre 20 cm' den çıkardım ceketi. Sonuçta da böyle ışıl ışıl bir sevimli ceket çıktı ortaya :)))
Yere uzanmış hali:)))

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

23 comments

  1. renkler çok hoş, siyah pantalonla hayal ettim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Saygılar.

      Sil
  2. çok şık olmuş yine
    güle güle giyin
    ayrıca aparatın adı kopça)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebahat hanım sağolun ya, insanın bazen dilinin ucuna geliyor ama bir türlü çıkmıyor. Öyle oldu işte. Oysaki ne kadar basit. Kopca;) Teşekkür ederim.

      Sil
  3. ooo böyle taşlı, taşlanmış kot pantalonla hayal ettim ben de ^-^. Sen neyle kombinledin , foto var mı ? ellerine sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hem siyah bol paça pantalonla hem de boyfriend kotla kombinledim. Fotoğrafı yok ama malesef. Çok teşekkür ediyorum. Saygılar.

      Sil
  4. Çok güzel emeklerinize sağlık çok beğendim =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Özlem hanim...

      Sil
  5. Nilgün hanım tasarımlarınızı diktikerinizi gerçekten çok beğeniyorum. Kusura bakmayın, staj okul+ev çocuklar derken yorum bırakmaya fırsatım olmuyor. Fakat şunu bilinki yayın girdiğinizde mutlaka ziyaretinize geliyorum. Ayrıca dikiş dikmeyi bu kadar seven bir arkadaşla daha tanıştığım için çok mutluyum. Bazen çevremden niye uğraşıyorsun bu kadar işinin arasında diyen çok oluyor. Ama bunu dikiş sevgisi olmayan anlayamaz.bizi biz anlarız değilmi ya:)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇOOK teşekkür ederim Fatma hanımcım. Çok memnun ettiniz beni. Haklısınız bizi biz gibiler anlar.Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.

      Sil
  6. I am coming...

    YanıtlaSil
  7. Yine her zamanki gibi harika bir tasarım. Çok hoş duruyor. Elinize sağlık.Yeni dikişlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. sevgiyle kalın :)

      Sil
  8. Çok güzel! Spor şıklık için ideal :) Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim . Ben de öyle düşündüm...

      Sil
  9. Yine harika, yine zarif ve gözalıcı bir parça daha. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Teşekkür Funda Hanımcım...

      Sil
  10. Çok hoş, çok sade bir kombinin üzerinde çok güzel parlar, çok yakışır bence. Payetli kumaş deneme listesine eklendi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende size kesinlikle katılıyorum. Tek star bu ceket olmalı. Tarzsınız :)))) Bizimlesiniz:))))

      Sil
  11. harikasınız cekete bayıldım ellerinize sağlık çok zevklisiniz

    YanıtlaSil
  12. harika bir ceket olmuş, bayıldım!

    YanıtlaSil
  13. çük güzel olmuş ellerinie sağlık:))
    http://suslupuslublog.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar