KOLYE TASARIMLARIM 1

Pazar, Aralık 14, 2014


Biraz meşakkatli gözükse de eğlenceli bir iş. Tellerin üzerine sardığınız yün ipleri sonra resimdeki şekilde alttan ince iple dikerek kolyenizi oluşturabilirsiniz. Kullanacağınız boncukların etrafına dikmelisiniz telleri. Dilediğiniz şekilde süsleme yapabilirsiniz.
O sizin yaratıcılığınıza kalmış. Kolay gelsin.

Renkli yuvarlak şekilleri saten eşarpları kuşak şeklinde kestikten sonra onları tığ yardımıyla örüp (zincir şeklinde örme) ardından daire şeklini oluşturmak için iğne ipliğinizi kullanıyorsunuz. Kolyenizi renklendirmek için ince naylon iplerle yaprak ve küçük çiçekler örebilirsiniz. Ve kolyenizi zenginleştirmek için boncuklar, düğmeler, vb.  kullanabilirsiniz...

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

6 comments

  1. Emeğinize sağlık çok güzel olmuşlar. bende teli yükle sarıp yüzük ve küpe yapmıştım iğne oyası ile süslemiştim . Hatta bloğumda paylaştım. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin de çalışmalarınız çok güzel şimdi baktım. Ayrıca quilling çalışmalarınızı kızımla paylaşıcam, çünkü o da okulda quilling çalışması yapıcak.

      Sil
    2. Teşekkür ederim. Yaparken çok zevk alacaktır. yeni tasarımlarımı paylaşacağım yakında. Görüşmek üzere. her zaman. Hayat paylaşınca güzel.

      Sil
  2. Üstteki model nasıl güzel bişey olmuş bayıldım .Valla tekrar tekrar dönüp baktım .Ellerinize emeğinize sağlık

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar