DEKORATİF YASTIK NASIL KOLAY DİKİLİR?

Cumartesi, Aralık 27, 2014

Bu yastıkları dikmek çoooook kolay ve ucuz. Mağazalarda fahiş fiyata satılan bu yastıkları siz beşte biri fiyatına ya da daha ucuza mal edebilirsiniz. Bu yastığı brokar kumaş kullanarak yaptım. Brokar kumaş en
sevdiğim diğer kumaş türlerinden biri, onu kıyafetlerde kullanmayı da seviyorum. Size çok basit şekille anlatıcam.
Ben tam benim yastık boyutumu yazdım, dilerseniz siz daha küçük ya da büyük yapabilirsiniz ama benimki ideal ölçü diyebilirim. Kırmızı çizgi birbirine eklenecek yer makina dikişiyle. Önce bu işlemi yapacaksınız. Sonra çember gibi olacak ya açıkta kalan kısımları elinizle seyrek dikiş moduyla hiçbir yere birleştirmeden el dikişi yapıp (kesik çizgili yerler) sıkıca en son büzeceksiniz. Ancak önce bir tarafını yapın, sonra içine pamuk koyun(elyaf iyi olmuyor çok yumuşak duruyor,tok durması için pamuk kullanın). Bir tarafı büzdükten sonra ve içine pamuk koyduktan sonra şimdi sıra diğer tarafı büzmeye geldi. Ve yastığınız iyice şekillenmiş oluyor. Büzülen iki ucu karşılıklı dekoratif düğmelerle sıkılaştırın. İşte bu kadar...
Ve çok ucuza mal edeceğiniz güzel dekoratif yastıklarınız hazır. Kolay gelsin....

AYNI KATEGORİYE AİT DİĞER YAZILARIM

5 comments

  1. Merhabalar :) bende sizi ziyarete geldim. Cok guzel olms yastiklariniz elinize saglik ;)
    www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. wonderful blog, I am happy I found it. I follow you on GFC and bloglovin as Fife Fantasi nails- I will be more than happy if you follow me back :)
    have a lovely day!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hallo, İch bin in München geboren. İch weis Deustch nicht zehr gut. So I continue writing in English :) I hope you will be memeber of my blog.Join my blog, I will wait. Of curse I will follow you in GFC and Bloglovin. Thanks for your attention.

      Sil
  3. bu modeli yapmayı internetten daha önce çok aramıştım. Keşke sizi önceden okusaydım..Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, çokta kolaymış üstelik..Sevgilerle..
    http://hayatimyolculuk.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar